Abruzzo – den store overraskelsen!

Abruzzo – den store overraskelsen!

Med et hode så fullt av inntrykk og opplevelser at det nesten gjør vondt, så føles det som en gigantisk oppgave å skulle oppsummere dagene i Abruzzo sammen med Skullerud Sport Senter på noen få rader… Om jeg kun med noen få ord skal beskrive turen så må det være følgende: enorme kontraster, fantastisk samhold, beste maten ever (!), strålende vær, godt humør, spektakulær natur og stort pågangsmot.

Store kontraster
Store kontraster fordi vi startet på «feil» side av fjellet hvor vi syklet OPP fjellsidene med snø på toppene, tross en herlig sommervarme på nesten 30 grader….

Fantastisk samhold
Fantastisk samhold fordi det tross krevende stigninger hele tiden ble servert oppmuntrende ord mellom deltakerne.

Beste maten ever
Beste maten ever er en ambisiøs uttalelse når det er snakk om italiensk mat, men på denne turen har vi virkelig spist utrolig herlige måltider. Antakelig har ingen av deltakerne gått ned et gram i løpet at turen – til tross for at de fleste dagene ble tilbrakt på sykkelsetet… Dessverre… MEN, det var verdt hver eneste matbit!

Strålende vær
Strålende vær da temperaturen lå på rundt 25 grader hele uken.

Pacentro-1000pxl-shutterstock

Godt humør
Godt humør med latter hele veien, for en super gjeng å være på tur med!

Spektakulær natur
Spektakulær natur med snøkledde fjelltopper på den ene siden, og lange strender på den andre – og alt kommer med på samme bildet på kameraet.

Pågangsmot og Mestringsfølelse
Stort pågangsmot når vi de første dagene syklet opp mot 1500 meters høyde. Mestringsfølelsen var til å ta og føle på. Underveis har nok flere fått testet seg selv ordentlig. For noen var kanskje ikke forberedelsene gjennomført godt nok – men de bet tennene sammen og var på høyde med de andre i gruppen!

En sak er i alle fall sikkert: samtlige kom tilbake til Norge i betydelig bedre form – og med opplevelser de vil huske lenge. Jeg har storkost meg, takk for turen!
Hilsen fra Eric
PS! Vår samarbeidspartner har, sammen med oss, laget en film fra denne turen – ta en titt da vel?

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *