Strålende dager i Dolomittene

Som dere vet dro vi i Expa i gang sesongen med vår første tur til alpene. Og hvilken tur det ble! Vi kom i i solskinn, og reiste i solskinn. Og derimellom var det ikke en sky på himmelen.
Masse snø, og fantastisk temperatur lagde en suveren ramme rundt oppholdet.

Skiområdet Madonna di Campiglio viste seg frem fra sin beste side for fjorten alpinister fra Tjøme i sør til Bergen i vest. Allerede fra første kvelden var stemningen på topp, og aldersspredning fra 21 til 65 år var ingen hindring. Alle bidro med godt humør, og gode historier – herlig gjeng!! 

skibar-600pxl

Vi bodde på Chalet Degli Agneli på 2000 meter over havet. De dekket opp med langbord til middag, og de serverte mye og god mat. Den perfekte beliggenheten midt i bakken gjorde at det var enkelt å komme seg ut på ski. Tenk at vi hadde 150 km med løyper å boltre oss i!
Bra preparerte bakker, og mange heiser gjorde at vi enkelt tok oss rundt i systemet.

Den ene dagen hadde vi en fin-fin lunsj på Chalet Fiat ovenfor Madonna, den andre dagen en lang lunsj på Suisse Bar nede på torvet i Madonna di Campiglio. Der fikk vi også tid til litt rask shopping. For å komme oss hjem til Chalet Degli Angeli måtte vi stå på ski, og vi ble etter hvert gode til å nå siste heisen. Noen bedre enn andre….

Takk til alle for strålende innsats på turen. Tre flotte skidager. Og hvem vet, kanskje er vi samlet igjen neste år. For tur blir det!

Expa-Petter

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *