En god start på karrieren!

En god start på karrieren!

Mange mener at forskjellen mellom motivasjon og inspirasjon er at motivasjon ofte kommer utenfra. Det vil si at noe eller noen gir deg lyst til å gjøre noe. Inspirasjon kommer ofte innenfra – den sterke, gode følelsen som kommer når en har et sterkt ønske om å utføre noe.

Uken før påske hadde vi med oss elever fra Croftholmen VGS på mat&vintur til Umbria i Italia, og fikk da gleden av å bli kjent med flere flotte personer som virkelig var inspirert og hadde drivkraft til å skape noe bra. Vi snakker da om de som drev med egenproduksjon av geitost med egenprodusert melk, vingårder med vinproduksjon som ligger helt i linje med naturens premisser, en restaurant der alle råvarer er egenprodusert etc.

Man kan nesten smake at det du spiser er laget av noen som virkelig brenner for det de gjør. Når en gjør ting fra hjertet blir det jo som regel bra. Det var i alle fall det innrykket vi satt igjen med etter en gastronomisk rundtur i Umbria. Nå gleder vi oss til å se om studentene på kokkelinjen hos Croftholmen VGS tar dette videre og lar seg inspirere på kjøkkenet her hjemme…

En super tur å starte sesongen med!

Vi har selvfølgelig foreviget minner fra turen, de kan du se på denne filmen:


I morgen drar jeg ut på tur igjen, denne gangen for selv å sykle Paris – Roubaix, spennende! Blogginnlegg om dette kommer etter endt dyst….

Hilsen fra Eric

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

2 thoughts on “En god start på karrieren!

    1. Catrine Olsen Innleggsforfatter

      Takk for det, Trine, stemningsrapporter fra våre turer er alltid gøy 😀

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *