Familien Skullerud (SSS)

Skullerud Sport Senter
“Familien Skullerud” har atter en gang vært på tur med oss i Expa!
Dette er det 6. året på rad at vi har fått ha med denne flotte gjengen fra Skullerud Sport Senter (SSS) på reise – det kan vi vel kalle en god tradisjon?!

Det er en fantastisk herlig gjeng å reise med, man kan ikke annet enn å bli imponert når et treningssenter lykkes så til de grader med å skape en slik “familiefølelse” for sine medlemmer. Er nok mange som setter pris på det.

I år startet vi turen i den lille byen Suvereto i Toscana, Italia. Oppe med hanen første dagen, allerede kl 06:00 var det servert frokost. I flott soloppgang syklet vi de ca 28 km ned til havnen i Piombino og kom oss ombord på fergen som skulle ta oss over til øyen Elba. Det gir godfølelse når en sitter og slapper av på fergen med en cappucino.
Tror vi alle kjente på forventningene – spennende å se hva denne uken skulle by på.

Elba er kupert så vi startet med å klatre over et “pass”. Da vi nådde toppen kunne vi se utover hele Elba! Oppholdet på øyen bød på litt sol, litt skyer og litt vind. Men det vi kanskje kommer til å huske best er hagelstormen. Helt utroligt vilt! Himmelen formelig åpnet seg – og ned kom det enorme mengder nedbør i løpet av ca 1-2 timer. Vei og hager ble dekket med haggel – det var helt hvitt på bakken. Heldigvis var halve gjengen da allerede tilbake på hotellet, mens den andre halvdelen hadde pause på en bar!! Vi fikk hentet disse hjem etter hvert – fortsatt like blide…..:-)

Resten av uken hadde vi flott vær med masse sol. Byen Massa Marittima er spennende med sine hyggelige små smug. Volterra likeså. De av dere som allerede har vært i Volterra er nok også enige i at utsikten fra denne flotte byen nesten er uslagbar. Blir nesten litt for mye av det gode. Veien vi opprinnelig hadde planlagt å sykle ned var nå steng, så vi måtte improvisere litt for å komme oss ut igjen fra byen. MEN vi var heldige med vårt “nye” veivalg som ga oss en helt super tur nedover.

Underveis har vi spist på vingårder, olivengårder og mindre agriturismo´s. Herlig mat de fleste steder, selv om vi på denne turen dessverre også var mindre heldig med serveringen et par av stedene. Toscana er jo kjent for sitt gode kjøkken, men på denne turen lærte vi at man også i Toscana må stille krav og kvalitetssikre ved matbestilling.

Den siste kvelden ble også denne gangen avsluttet med flott middag, dans og masse morro – super avslutning!

Ikke gå glipp av filmen fra turen – den ser du her (film / foto: Eric Berglund):

Vi i Expa vet at det nå er spenning rundt neste års SSS-tur; hvor går den? Og når..? Planleggingsjobben for 2015 har allerede startet 🙂

Men allerede i september@14 skal vi jo ha med oss en herlig gjeng seniorer fra SSS på turen “Europas Vakreste Togreise”  – noe vi også ser frem til!!!

Takk for turen!
Hilsen fra Eric, Lasse og Rodolfo (og hans italienske team)

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *