Jo flere vi er sammen….

Vi er tilbake fra research-tur i regionen Abruzzo i Italia, med mange nye erfaringer i kofferten.
Denne gangen tok vi en ny vri; vi inviterte med oss noen av våre samarbeidspartnere slik at vi SAMMEN skulle få oppleve denne, for oss, nye regionen! Det vil si flotte representanter fra ulike firma som Sprek Treningssenter, Skullerud Sport Senter, Creno, Stamina Moa, Froland Treningssenter i Norge og Mälarö Treningsverk, Klubbsverige og Sportsgym i Sverige. For en super gjeng!

kollage4

Vi bare MÅ innom her…
Når vi drar på research blir det sjeldent som forventet. Det dukker stadig opp nye steder langs veien som vi bare MÅ innom fordi de ser spennende ut. Og så må vi jo besøke spesielle restauranter vi har fått tips om, vingårder som produserer fantastiske lokale viner, hoteller som ligger helt unikt til, hilse på lokale personligheter, en borgermester som inviterer oss etc etc. Derfor er researchturene både krevende, men også fantastisk morsomme.

Raust vertskap
Regionen Abruzzo og firmaet Bikelife var vårt vertskap, og de møtte oss allerede på flyplassen i Roma – for å transportere oss videre til vårt overnattingssted i byen Pescasseroli. Innsjekking og middag på en lokal restaurant.
Allerede første kvelden forstod vi at denne turen ville bli en spesiell opplevelse. Her stiller altså alle de ansvarlige fra de ulike turistmyndighetene i regionen opp, og forteller oss hva de kan tilby. Hver dag opplevde vi en helt fantastisk velkomst, genuin sjenerøsitet og et personlig engasjement uten like. Se hvordan vi hadde det på denne videoen laget av Team Expa:

Abruzzo viste seg å virkelig være en ny perle i rekken av de mange perler Italia kan tilby. Vi reiste hjem med fantastiske opplevelser og mange nye venner, både fra Italia, Norge og Sverige.

Språk og kulturer til tross – vi var alle enige i at vi disse dagene hadde fått være med på noe speiselt – noe vi absolutt ønsker å komme tilbake til. Abruzzo – we will be back 😀

Hilsen fra Expa-Eric

kollage5

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *