Siste dag med gjengen

Hei igjen – direkte inne fra Aktivitesturen i Umbria!

Her har vi hatt det godt!! Vinbesøket på Cantina Scacciadiavoli var en flott opplevelse. Vi ble guidet rundt og fikk smake deres fantastiske viner til et enkelt, men herlig måltid.
Etter vingården gikk turen videre til byen Assisi, som er Frans av Assisi sin hjemby. Vi hadde håpet på finvær denne ettermiddagen, men den gang ei – regnet øste ned. Men det var ingen problem, selv i det dårlige været var denne gjengen like blid. Etter noen timer i Assisi dro vi tilbake til vår hotell hvor vi igjen ble servert de deiligste middagsretter.

Siste dag med gjengen
Siste dagen tittet solen frem og ga oss en fantastisk avslutning på turen. Morgenøkt med yoga kan man lett bli avhengig av, og den siste morgenen ble den utført på tennisbanen, da det var litt vått i gresset. Lokalet vi tidligere hadde benyttet var nemlig dekket til et stort bryllup på kvelden.
Anki & Nina ledet gjengen igjennom en siste styrkeøkt etter frokost og nok en gang fikk man kjent på alle små og store muskler i kroppen. De er et radarpar som har veiledet og motiverte en meget engasjert gjeng denne uken. Mangel på fantasi har de heller ikke hatt og treningsøktene har blitt lagt til hver krok og krik på hotellets fantastiske eiendom.

Lunsjen ble servert ute på terrassen og alle benyttet seg av det deilig svømmebassenget.

Uhøytidelig konkurranse
Vi måtte jo ha en siste aktivitet før avslutningmiddag og bryllupsfest (for vi ble jo invitert både til kake og dans utpå kvelden, må vite). Vi møttes kl. 18:00 og ble delt inn i fire lag. To av lagene slo seg sammen og så ble det kanonballkamp på tennisbanen. Nina, Anki og Hanne fikk seg en herlig latter, for det sto nemlig ikke på engasjementet blant deltakerne, herlig!
Lagene ble så splittet og konkurransen var i gang; vi snakker “Kims lek”, quiz om trening og Italia, ball-kasting og tauhopping/armhevninger. Laget Assisi gikk av med seieren – gratulerer!

Kokken Michele tryllet frem de lekreste middagsretter denne siste kvelden; fritata med trøfler, steinsopprisotto, kalvefilet og hjemmebakt kake med påskriften ”Velkommen tilbake”. For en opplevelse!

Minner å varme seg på
Det er nok en fysisk sterkere gjeng som nå har returnert til Norge – med mange gode minner i bagasjen. Tøff trening, deilig Yoga, vakkert hotell, nydelig mat, positive mennesker, vingård, Assisi, bryllup, fjelltur… Listen er lang, masse gode minner å ta med seg inn i høstkveldene.

Og vi i EXPA er allerede i gang med å planlegge neste års aktivitetstur…. Håper vi ses igjen til neste år!

Hilsen fra Anki, Nina og Hanne

 

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *