Tiden flyr når en har det gøy!

Vårsesongens siste tur

Litt sliten, litt trist, og litt lettet, men aller mest full av masse flotte minner, skriver vi i Team-Expa her et par rader fra vårsesongens siste tur.

En herlig gjeng fra treningssentret MOOV i Drammen har i pinsehelgen vært med oss på et eventyr i Italia – hvor vi besøkte både Cinque Terre og Toscana på en og samme tur.  Aktivitet sammen med god mat & vin samt store opplevelser var det som stod på programmet, og vi tror at alle som deltok sitter igjen med alt dette og MYE mer.

Disse fire dagene føltes som to uker – vi fikk jo opplevd så mye! Allerede ved ankomst i byen Monterosso (Cinque Terre) stakk en tøff gjeng av gårde på løpetur opp til toppen av fjellet bak byen. Flere av disse ble også med crewet videre innom kveldens restaurant for å sjekke om alt var klart til middag. Joda, villsvinet lå allerede i gryten det – og JA, det smakte helt utsøkt!

Etter en lang dag med fly, buss, joggetur, strand og sol smakte det virkelig med denne fantastiske middagen hos den lille restauranten Il Ciliege oppe i fjellet ovenfor Monterosso.

Cinque Terre
Morningen etter var forventningene store – vi skulle bruke dagen på fottur langs noen av kanskje verdens flotteste stier! Det var et fantastisk vær, turen mellom de fem byene i Cinque Terre (Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore) gikk som en lek, og det å få kaste seg ut i havet underveis var en nytelse utover det vanlige. Så ut som om alle koste seg veldig da vi etter endt fottur satte oss på båten for transport hjem til vår by Monterosso, fremdeles i strålende solskinn. For en dag!

Sykkeltur til Lucca
Morningen etter stod vi klare kl 09 for busstur til Toscana og den lille landsbyen Borgo Giusto – et sted hvor alle husene i byen er omgjort til hotell.
Vel framme ble det kjapp insjekking før vi fikk utlevert sykler og rullet ned mot byen Lucca – alle i like sykkeldrakter laget for anledningen. Det var nok litt nervøst i hovedfeltet før mestringsfølelsen kom…,  men du verden for en godfølelse det var å endelig få sette seg til bords til en sen, men VEL FORTJENT, lunsj inne i Lucca by. Pizzaen og skinken smakte helt topp!
Varmen tok på da vi vendte nesen hjemover igjen, og det var nok mange som lengtet etter et bad i bassenget da de var halvveis oppover i bakkene mot Borgo Giusto.  Belønningen etter å ha kommet frem – kald øl, musikk og bading I bassenget – var ubetalelig. Den gode stemningen tok vi med oss utover kvelden også.
På turens siste dag syklet vi til en vingård – Cantina Fubbiano var målet. Temperaturen viste helt opp mot 41 graders varme på veien til vingården. Vi i Team Expa er veldig imponerte over innsatsen, og ikke minst det gode humøret deltakerne bød på. Kanskje er dette en forklaring på hvorfor MOOV-senteret går så godt som det gjør? Outstanding pågångsmot – herlig å se! Vel fremme i vinkjelleren ble det både bursdagssang og vinprøving.
En gruppe på 10 deltakere tok så utfordringen med å sykle 45 km. ekstra på ettermiddagen. En stigning på ca 600 høydemeter ventet oss, og kanskje var vi ikke helt klare på hvor lang stigningen var eller hvor varmt det kom å bli – det var tøft, men deilig å gjennomføre – vi kom oss over fjellet og hjem igjen til hotellet. Det var mer enn godt å da kunne hoppe i bassenget før det var dags for middag.
Kvelden ble lang med god mat, vin og flotte taler. Stemningen ble etterhvert så god at hele gjengen havnet i bassenget, både deltakere og crew.

Film fra turen
Skal denne turen beskrives med et eneste ord så må det nok være… MAGISK! Se film fra turen her – så skjønner du hva vi mener:

Vi i Expa gleder oss masse til å møte MOOV-gjengen igjen neste år – da blir det fottur på Via Ferrata i Dolomittene!

God sommer til alle!
Hilsen fra Eric og resten av Team-Expa

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF   

2 thoughts on “Tiden flyr når en har det gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *